bouwkundig-advies-rotterdam

Over Schuijs Bouwkundig advies

Natuurlijk kunnen wij u hier vertellen over de ruim negentig MJOP’s die wij de afgelopen twee jaar mochten maken. Of een uitgebreide beschrijving geven van onze expertise, ervaring, kennis en kunde.

Maar waarschijnlijk heeft u in het voorgaande op deze website al genoeg informatie gekregen om een eerste indruk te krijgen van onze organisatie. Daarom vinden wij het beter om in een goed gesprek persoonlijk met elkaar kennis te maken. U kunt dan zelf ervaren waarom wij de juiste partij zijn om uw kostbare vastgoed aan toe te vertrouwen. 

Onze projecten

Schuijs bouwkundig advies beschikt over een lange lijst met afgeronde en lopende projecten. Wij kiezen ervoor om deze hier niet te weer te geven aangezien ieder project uniek is en een eigen, specifieke aanpak vergt.
Het heeft onze voorkeur om u in een persoonlijk gesprek  meer te vertellen over onze werkwijze en onze expertise in te zetten voor uw project.

Bent u geïnteresseerd in onze diensten? 

Bel of mail ons voor het maken van een afspraak.

Specialismen Schuijs Bouwkundig Advies

Schuijs bouwkundig advies houdt zich bezig met het beheren en onderhouden van vastgoed voor onder andere woningbouwcorporaties, gemeenten, scholen, aannemers en particulieren. 
Met onze relaties gaan wij graag een langdurige samenwerking aan. Door met u in gesprek te gaan, kunnen wij uw specifieke vragen en wensen vertalen naar maatwerk.

Wij zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van de volgende diensten:

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem vrijblijvend contact op voor een afspraak met een onze adviseurs. 

Download het voorbeel MJOP Download onze voorbeeld MeerJaren OnderhoudsPlanning (MJOP)

Onderhoudskosten in de hand houden

Om plezierig te kunnen wonen en werken is goed onderhoud van uw vastgoed noodzakelijk. Het is ons doel om uw kostbare bezit in optimale conditie te houden, nu en in de toekomst. 
Om de onderhoudskosten beter in de hand te houden en te managen hebben wij voor de professionele markt een calculatieboek ontwikkeld voor zowel dagelijks als planmatig onderhoud. Hiermee kunt u gericht sturen op kosten!
De calculatieboeken worden voor uw organisatie op maat gemaakt met uw eigen materiaalkeuzes. Met dit maatwerk bieden wij u een compleet overzicht op het onderhoud van uw vastgoed, ook op de langere termijn.

Wilt uw weten welke voordelen dit kan bieden voor uw organisatie?

Neem vrijblijvend contact op voor een afspraak met onze adviseur. 

Download het voorbeel MJOP Download onze voorbeeld MeerJaren OnderhoudsPlanning (MJOP)

Bouwkundige Aan- en verkoopkeuringen voor woningen

Veel particulieren kopen of verkopen hun woning zonder inzicht te hebben hoe deze erbij staat of zijn er emotioneel te veel bij betrokken. Bij aankoop van woning zijn mensen zo opgetogen dat ze eindelijk het huis van hun dromen hebben gevonden dat ze maar al te graag ja zeggen. Dat is het raadzaam om een woningen te laten keuren door onafhankelijke deskundige. 

Aankoopkeuring woning:

Een aankoopkeuring biedt zekerheid: u voorkomt onverwacht hoge herstelkosten na aankoop. Een aankoopkeuring geeft duidelijkheid: u beschikt over een overzicht van bouwkundige gebreken en een raming van herstel- en onderhoudskosten. Een aankoopkeuring bespaart kosten: met het keuringsrapport in handen kunt u scherper onderhandelen over de verkoopprijs.

Een aankoopkeuring voorkomt een miskoop: neem de aankoopkeuring op als ontbindende voorwaarde in een voorlopig koopcontract.

Met een aankoopkeuring voldoet u aan de onderzoeksplicht m.b.t. de staat van onderhoud.

Verkoopkeuring woning:

Met een verkoopkeuring voldoet u aan de wettelijke informatieplicht. Een verkoopkeuring kweekt vertrouwen bij de potentiële koper. U spelt hem niet maar wat op de mouw, maar een onafhankelijke deskundige heeft zich uitgesproken over de bouwkundige staat.

Met een verkoopkeuring staat u sterker in de onderhandelingen. U kunt aantonen dat uw woning orde is.

Ook voor NHG bouwkeuringen kunnen wij u van dienst zijn. Neem vrijblijvend contact op voor een afspraak met een van onze adviseurs. 

Contact

Schuijs Bouwkundig Advies

Gieterijstraat 90
2984 AB  Ridderkerk

Telefoon:085-060 38 39

peter@schuijs.nl

KvK 55810586
BTW nr NL06.47.80.533.B01


 

Rbi logo