bouwkundig-advies-rotterdam

Bouwkundige Aan- en verkoopkeuringen voor woningen

Veel particulieren kopen of verkopen hun woning zonder inzicht te hebben hoe deze erbij staat of zijn er emotioneel te veel bij betrokken. Bij aankoop van woning zijn mensen zo opgetogen dat ze eindelijk het huis van hun dromen hebben gevonden dat ze maar al te graag ja zeggen. Dat is het raadzaam om een woningen te laten keuren door onafhankelijke deskundige. 

Aankoopkeuring woning:

Een aankoopkeuring biedt zekerheid: u voorkomt onverwacht hoge herstelkosten na aankoop. Een aankoopkeuring geeft duidelijkheid: u beschikt over een overzicht van bouwkundige gebreken en een raming van herstel- en onderhoudskosten. Een aankoopkeuring bespaart kosten: met het keuringsrapport in handen kunt u scherper onderhandelen over de verkoopprijs.

Een aankoopkeuring voorkomt een miskoop: neem de aankoopkeuring op als ontbindende voorwaarde in een voorlopig koopcontract.

Met een aankoopkeuring voldoet u aan de onderzoeksplicht m.b.t. de staat van onderhoud.

Verkoopkeuring woning:

Met een verkoopkeuring voldoet u aan de wettelijke informatieplicht. Een verkoopkeuring kweekt vertrouwen bij de potentiële koper. U spelt hem niet maar wat op de mouw, maar een onafhankelijke deskundige heeft zich uitgesproken over de bouwkundige staat.

Met een verkoopkeuring staat u sterker in de onderhandelingen. U kunt aantonen dat uw woning orde is.

Ook voor NHG bouwkeuringen kunnen wij u van dienst zijn. Neem vrijblijvend contact op voor een afspraak met een van onze adviseurs. 

Contact

Schuijs Bouwkundig Advies

Gieterijstraat 90
2984 AB  Ridderkerk

Telefoon:085-060 38 39

peter@schuijs.nl

KvK 55810586
BTW nr NL06.47.80.533.B01


 

Rbi logo